אוכל
אוכל
מיונז

כריך סינטה וירקות צלויים

לפעמים כל מה שבא לנו זה כריך טוב, והכריך הזה עונה על הדרישה ביג טיים: נתח סינטה וירקות צרובים כמו שצריך, עם מיונז מתובל ופלפל חריף שסוגר את העסק. חצי שעה של עבודה, וכל מה שיישאר על הצלחת זה פירורים

|mako אוכל| פורסם07:15
כריך סינטה  (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.860reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 200 גרם סינטה, מנוקה משכבת השומן
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פלפל אדום
  • פלפל צהוב
  • זוקיני או קישוא
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים שלמים
  • 2 כפות שמן זית
  • בגט רוסטיק

לממרח המיונז:

  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית עלי אורגנו טריים
  • 1/2 כפית מיץ לימון
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1פורסים את הסינטה לנתחים דקים בעובי חצי ס"מ (או מבקשים מהקצב). מערבבים עם שמן הזית, מלח ופלפל שחור. צורבים דקה מכל צד על מחבת גריל או מחבת רגילה ללא שמן, שחוממה מראש לחום גבוה. מוציאים ושומרים בצד.

2חוצים את הפלפל האדום והצהוב, מרוקנים מהגרעינים ופורסים לפרוסות רחבות לאורך. פורסים את הזוקיני לאורכו לפרוסות דקיקות בעובי מ"מ. את הפלפלים החריפים משאירים שלמים.

3מערבבים את כל הירקות עם שמן הזית ומניחים על מחבת גריל או מחבת רגילה ללא שמן שחוממה מראש. צורבים על אש גבוהה עד שצד אחד של הירקות חרוך מעט, הופכים וצורבים מהצד השני עד שהירקות רכים. מוציאים ושומרים בצד. הפלפלים דורשים כ-5 דקות צריבה מכל צד, הזוקיני - כ-2 דקות מכל צד.

4טוחנים את חומרי ממרח המיונז במעבד מזון קטן או בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד. שומרים בקירור.

5מרכיבים את המנה: פורסים את הבגט לאורכו ומורחים בממרח המיונז משני הצדדים. מסדרים את פרוסות הסינטה ועליהן את הירקות הצרובים (למעט הפלפל החריף), סוגרים וחוצים לשתי מנות. מגישים עם הפלפלים החריפים הצרובים.

>> פחות בא לכם בשר? יש גם כריך גבינות מעולה

>> והנה פיצריית שף חדשה שאנחנו חייבים לפקוד

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il