1פורסים את הסינטה לנתחים דקים בעובי חצי ס"מ (או מבקשים מהקצב). מערבבים עם שמן הזית, מלח ופלפל שחור. צורבים דקה מכל צד על מחבת גריל או מחבת רגילה ללא שמן, שחוממה מראש לחום גבוה. מוציאים ושומרים בצד.
2חוצים את הפלפל האדום והצהוב, מרוקנים מהגרעינים ופורסים לפרוסות רחבות לאורך. פורסים את הזוקיני לאורכו לפרוסות דקיקות בעובי מ"מ. את הפלפלים החריפים משאירים שלמים.
3מערבבים את כל הירקות עם שמן הזית ומניחים על מחבת גריל או מחבת רגילה ללא שמן שחוממה מראש. צורבים על אש גבוהה עד שצד אחד של הירקות חרוך מעט, הופכים וצורבים מהצד השני עד שהירקות רכים. מוציאים ושומרים בצד. הפלפלים דורשים כ-5 דקות צריבה מכל צד, הזוקיני - כ-2 דקות מכל צד.
4טוחנים את חומרי ממרח המיונז במעבד מזון קטן או בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד. שומרים בקירור.
5מרכיבים את המנה: פורסים את הבגט לאורכו ומורחים בממרח המיונז משני הצדדים. מסדרים את פרוסות הסינטה ועליהן את הירקות הצרובים (למעט הפלפל החריף), סוגרים וחוצים לשתי מנות. מגישים עם הפלפלים החריפים הצרובים.
>> פחות בא לכם בשר? יש גם כריך גבינות מעולה
>> והנה פיצריית שף חדשה שאנחנו חייבים לפקוד