1מערבבים את כל חומרי הרוטב.
2חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנטנות. מחממים שמן במחבת על אש גבוהה ומטגנים את הפלפל כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-3 דקות, מקפידים לפורר אותו באמצעות מרית שטוחה. ממשיכים לצרוב את הבשר על המחבת תוך ערבוב מדי חצי דקה. לאחר 3 דקות נוספות הוא יהיה שחום וצלוי. מתבלים במלח, פלפל וברטבים (חוץ מרוטב המיונז שהכנתם) ומערבבים ביחד כדקה.
3מלהיטים מחבת יבשה וקולים את חצאי הלחמנייה על צדן הפנימי כדקה. מוציאים את הלחמניות, מוסיפים שמן למחבת ומטגנים ביצת עין.
4מניחים את החלק התחתון של הלחמנייה על צלחת, מורחים אותה במחצית מהמיונז המתובל ומסדרים מעל את תבשיל הבשר ומעליו את ביצת העין. מניחים בצד את החצי העליון של הלחמנייה ומורחים ביתרת המיונז המתובל. מסדרים מעל חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ. סוגרים את הכריך וזוללים חם.
לבלוג של שי ברנדס
>> בפעם שעברה הכנו כאן טבעות בצל פריכות בלי טיגון
>> והנה לביבות זוקיני ופטה שכיף לסגור איתן את חנוכה