אוכל
אוכל
מיונז

כריך חזה אווז

לפעמים צריך לאכול משהו מושחת בלי לעגל פינות: חזה אווז שמנמן צלוי קלות, עטוף בשני סוגי מיונז שנח לו בתוך ג'בטה טרייה. הסנדוויץ' הזה הולך להחזיק אתכם לפחות עד הערב

|mako אוכל| פורסם09:29
כריך שחיתות חזה אווז (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

מרכיבים:

  • 200 גרם חזה אווז

  • לחמניית ג'בטה
  • מיונז
  • תפוח עץ חמוץ פרוס לטבעות דקות
  • טבעות פלפל אדום טרי
  • חסה מסולסלת
  • ממרח מיונז בטעם בזיליקום ולימון

אופן ההכנה:

1במחבת חמה (טפלון) צולים את פרוסות חזה האווז במשך 1-2 דקות (לא יותר, שלא יתייבש).

2חוצים את הג'בטה לאורכה ומורחים במיונז.

3מניחים את כל רצועות האווז על המיונז.

4מעליו מסדרים: תפוח עץ ,טבעות פלפל ומסיימים בחסה.

5סוגרים מעט את הלחמנייה ומזלפים ממרח בזיליקום ולימון לפי הטעם.

>> בפעם הקודמת הכנו סלט מטיאס מרענן
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il