מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיונז

כריך סלט ביצים ובצל מטוגן

מחפשים גיוון לכריך סלט הביצים הרגיל? לא תאמינו כמה בצל אחד קטן ומטוגן מוסיף. וכשמוסיפים לזה גם פלפל קלוי, אז זו בכלל חגיגה

|mako אוכל| פורסם07:53
כריך סלט ביצים ובצל מטוגן (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 2 ביצים קשות
  • 1 בצל קטן, קצוץ מטוגן
  • 1 כף מיונז
  • עירית קצוצה
  • חסה סגולה מסולסלת
  • רצועות פלפל קלוי (קנוי)
  • לחמנייה כפרית ארוכה (ניתן להחליף לכל סוג לחם שבוחרים)

אופן ההכנה:

1מגררים את הביצים בפומפייה גסה, מסננים את הבצל המטוגן מהשמן, ומוסיפים לביצים.

2מוסיפים מיונז ופלפל שחור (לפי הטעם), מערבבים עד לקבלת תערובת רצויה.

3פותחים את הלחמנייה, מורחים שכבה של מיונז, עליו מניחים את החסה המסולסלת, מורחים שכבה נדיבה מסלט הביצים, מוסיפים מעל את העירית הקצוצה, ומעליה את רצועות הפלפל הקלוי ומסיימים במריחה נדיבה של שכבת מיונז.

>> בפעם הקודמת הכנו כריך טונה
>> ארוחה בשעה: תבשיל של עדשים ירוקות, כתומים, בצל וברוקולי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il