אוכל
אוכל
מיונז

שוקיים אפויות בתנור

מנה שמכינים לילה קודם, ולפני הארוחה רק דוחפים לתנור. השילוב של המיונז והחרדל נותן עסיסיות נפלאה לעוף

|mako אוכל| פורסם16:28
שוקיים אפויים בתנור (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.5195reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 10 יחידות שוקיים של עוף
  • 5 כפות מיונז
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • 3 כפות תימין
  • 5 שיני שום
  • 6 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לרבעים
  • מלח ופלפל שחור
  • כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, התימין והשום, עם מעט מלח ופלפל.

2מוסיפים את השוקיים ומערבבים היטב, מכסים ומשאירים לילה במקרר.

3מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים בנייר אפייה.

4מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45-50 דקות.

5מסירים את נייר האפייה ואופים כ-10-15 דקות נוספות (תפוחי האדמה והעוף יקבלו צבע זהוב).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il