מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיונז

קרואסון סלמון וביצת עין

בעולם מתוקן, ככה היינו מתחילים את היום שלנו - ואם לא מתחילים, לפחות מסיימים. קרואסון, סלמון מעושן וביצת עין טרייה - עד שלא תטעמו לא תדעו מה אתם מפסידים

|mako אוכל| פורסם07:52
קרואסון סלמון וביצת עין (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 1 קרואסון גדול (לא מתוק!)
  • כף מיונז
  • 100 גרם סלמון מעושן
  • ביצה
  • כמה מקלות עירית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1חוצים את הקרואסון לאורכו ומורחים במיונז.

2מסדרים את פרוסות הסלמון על המיונז.

3מכינים ביצת עין, ומניחים אותה על הסלמון.

4מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בעירית. סוגרים וזוללים.

>> בפעם שעברה הכנו לבד (ובקלות!) שווארמה פרגית מהממת

>> אילו מוצרים הכי עשו לנו את זה השבוע?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il