1מכינים את הפסטרמה: ממיסים את המלח והסוכר בחצי כוס מים רותחים. מערבבים עם ליטר מים קרים ושומרים בקופסת פלסטיק עם מכסה לפחות לילה במקרר (או עד 24 שעות). מוציאים את הנתח, מייבשים במגבת נייר ומושחים בדבש ובפפריקות. מניחים על רשת מעל תבנית בתנור וצולים כשעה ב-150 מעלות. דוקרים את הנתח בחלקו העבה בסכין חדה ומוודאים שהוא עשוי לכל עומקו. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים בקירור.
2לפני ההגשה, פורסים את ההודו דק בסכין חדה לפרוסות בעובי מ"מ.
3מערבבים את כל חומרי המיונז פלפלצ'ומה ושומרים בקירור.
4פורסים דק את העגבנייה והמלפפון.
5להגשה, מורחים כל שתי פרוסות בממרח המיונז, מניחים מעל פרוסות הודו, עגבנייה, מלפפון וחסה.
לאתר של שי ברנדס