
צלי עוף בייןאם פעם נהגנו לחשוב שצלי בקר הוא חגיגי יותר מצלי עוף - באה המנה הזו וגירשה את הסטיגמה הזו לתמיד. תסתכלו כמה שהיא חגיגית ויפה, עם היין והפירות היבשים - ואנחנו יכולים לעדכן אתכם שהיא גם טעימה בהתאםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם04/09/1807:27 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מכניסים את העוף והקמח לשקית ומנערים לציפוי של העוף. מוציאים ומנערים את עודפי הקמח. 3מחממים את השמן בסיר נמוך ורחב שיכול להיכנס לתנור, ומטגנים את העוף מכל צדדיו. מוציאים. צלי עוף ביין, שלב הכיריים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4לאותו סיר מכניסים את הבצל, ומטגנים 2 דקות. 5מוסיפים את השזיפים, רסק העגבניות, התבלינים, המים והיין, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומורידים מהאש. 6מעבירים את הסיר לתנור (ללא כיסוי) וצולים 40-35 דקות. צלי עוף ביין, שלב התנור|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל7מגישים עם אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |