
הנכדים שלי אוהבים תותים. מאוד. אפילו יותר משוקולד (טוב, אולי לא יותר משוקולד). בכל פעם שאני רוצה לשמח אותם אני שולפת מהמקרר תותים טריים, חותכת אותם דק דק, מפזרת מעל קצת סוכר ומגישה להם. אבל כשאני ממש רוצה לשמח אותם, אני מפתיעה אותם עם העוגה הזאת - עוגת תותים מרעננת (וטעימה הרבה יותר מכל עוגת שוקולד). התבנית לעוגה היא תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס"מ. המצרכים :לבסיס
לעוגה
אופן ההכנה:1אופן הכנת הבסיס: מערבבים ביחד את כל החומרים לפי סדר הופעתם ומשטחים אותם בתחתית התבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש (העוגה לא יוצאת גבוהה). 2אופן הכנת המילוי: מרסקים במעבד מזון כ-1/3 מהתותים עם כף אבקת סוכר, ושופכים על העוגה האפויה. 3מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וניל והחלב. כאשר הקצף מתקשה מוסיפים לוגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)5%. מערבבים עד שהגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)נטמעת ומורחים מעל העוגה. 4חותכים את שארית התותים ומפזרים אותם בצורה יפה מעל הקצפת. מכניסים למקרר לשעה. 5מכינים את הג'לי לפי ההוראות שרשומות על הקופסה, ושהוא מתחיל להתקרר מעט, שופכים אותו מעל התותים. 6מחזירים למקרר - עד שהג'לי מתקרר לחלוטין. >> והנהעוגת תותיםשאנחנו אוהבים במיוחד הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |