
סלמון ברוטב חמאהחמאה איכותית מדגישה טעמים בכל מנה שהיא מתווספת אליה, אבל במקרה הזה היא גם מוסיפה ניחוח אגוזי מגרה שמשדרג את כל חוויית האכילה. זה פשוט, זה חגיגי, בקיצור - זה הכי פסח שיש![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מניחים את נתחי הסלמון בתבנית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור כ-10 דקות. 3ממיסים ממרח חמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מגבירים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה, תוך ערבוב מפעם לפעם, כ-8-10 דקות, עד שהחמאה מקבלת גוון חום ועולה מהסיר ניחוח אגוזי.
4מוציאים את הסלמון מהתנור, מוזגים עליו את רוטב החמאה ומגישים לצד סלט ירוק. תגיות:סלמון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |