מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל טוב

סלמון ברוטב חמאה

חמאה איכותית מדגישה טעמים בכל מנה שהיא מתווספת אליה, אבל במקרה הזה היא גם מוסיפה ניחוח אגוזי מגרה שמשדרג את כל חוויית האכילה. זה פשוט, זה חגיגי, בקיצור - זה הכי פסח שיש

|mako אוכל| פורסם07:00
סלמון ברוטב חמאה חומה  (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 מנות פילה סלמון, עם העור
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 6 כפות ממרח חמאה ללא מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2מניחים את נתחי הסלמון בתבנית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור כ-10 דקות.

3ממיסים ממרח חמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מגבירים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה, תוך ערבוב מפעם לפעם, כ-8-10 דקות, עד שהחמאה מקבלת גוון חום ועולה מהסיר ניחוח אגוזי.

>> עודמתכונים לפסח

סלמון ברוטב חמאה חומה אנחנו אוהבים סלמון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4מוציאים את הסלמון מהתנור, מוזגים עליו את רוטב החמאה ומגישים לצד סלט ירוק.

תגיות:סלמון
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il