
סקונס חמאתייםאם תכינו את הסקונס האלה כמו שצריך, הן ייפתחו לכם בידיים בלי שום מאמץ וימלאו את כל הבית בניחוחות אפייה וחמאה. עכשיו רק צריך לבחור איזו ריבה למרוח עליהן ואיזה תה לשתות איתן![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (14 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים (בידיים או במיקסר עם וו גיטרה) קמח, אבקת אפיה, מלח וסוכר. מוסיפים את כפות ממרח החמאה ומערבבים עד שמתקבלים פירורים, מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שמתגבש לבצק. 3מקמחים היטב משטח עבודה ומניחים את הבצק. משטחים מעט את הבצק בידיים ומקפלים 3 פעמים (ליצירת שכבות). 4מרדדים לעובי של 2.5-3 ס"מ וקורצים מהבצק עיגולים. סקונס חמאתיים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל5מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומברישים בביצה. מפזרים מעט סוכר מלמעלה. 6אופים כ-12 דקות עד שהסקונס משחימים מעט. מוציאים ומניחים לקירור. מגישים פושר עם ממרח חמאה וריבה. סקונס חמאתיים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |