
פסטה עם חמאת שום, פירורי לחם ועשבי תיבוללפעמים זה מפתיע אותנו, כמה מעט צריכה פסטה בשביל להיות אלוהית. תנו לה ממרח חמאה איכותי מומס, שום כתוש ופירורי לחם, הוסיפו כמה עלים - ותקבלו מנה טעימה כאילו הושקעו בה שעות ארוכות |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן. 2במקביל ממיסים את ממרח החמאה ומטגנים בו פירורי לחם, שום, עשבי תיבול ופלפל חריף. פסטה עם חמאת שום ופירורי לחם|צילום: אפיק גבאי, בבושקה הפקות ל-mako3מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת עם חמאת השום ופירורי הלחם, ממליחים ומערבבים היטב. 4מגישים מיד עם פרמזן מגוררת. תגיות:חמאת שום ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |