אוכל
אוכל טוב

פסטה עם חמאת שום, פירורי לחם ועשבי תיבול

לפעמים זה מפתיע אותנו, כמה מעט צריכה פסטה בשביל להיות אלוהית. תנו לה ממרח חמאה איכותי מומס, שום כתוש ופירורי לחם, הוסיפו כמה עלים - ותקבלו מנה טעימה כאילו הושקעו בה שעות ארוכות

|mako אוכל| פורסם12:39
Rating:4.550reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילת פסטה פנה
  • 5 כפות ממרח חמאה
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • חופן עלי אורגנו קצוצים
  • עלי תימין מופרדים מ-3 גבעולים
  • חצי פלפל אדום חריף, קצוץ (לא חובה)
  • מלח גס

להגשה:

  • פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן.

2במקביל ממיסים את ממרח החמאה ומטגנים בו פירורי לחם, שום, עשבי תיבול ופלפל חריף.

פסטה עם חמאת שום ופירורי לחםפסטה עם חמאת שום ופירורי לחם|צילום: אפיק גבאי, בבושקה הפקות ל-mako

3מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת עם חמאת השום ופירורי הלחם, ממליחים ומערבבים היטב.

4מגישים מיד עם פרמזן מגוררת.

תגיות:חמאת שום
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il