מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל טוב

כריך חביתת ירק וירקות

רגילים שהילדים שלכם חוזרים הביתה עם הכריך ששלחתם איתם לבית הספר? מבאס, נכון? אז החדשות הטובות הן שזה יכול להיות אחרת - מהיום שולחים אותם עם כריך חמאתי וטעים שהם יהיו גאים בו (וגם אתם יכולים)

|mako אוכל| פורסם07:15
כריך חביתת ירק (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף וחצי עד 2 כפות ממרח חמאה
  • רבע כוס עשבי תיבול: פטרוזיליה, עירית ובצל ירוק, קצוצים דק
  • רוקט
  • עגבנייה פרוסה
  • מלפפון חמוץ, פרוס
  • שליש בגט

אופן ההכנה:

1מכינים את חביתת הירק: טורפים את הביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מחממים מחבת, ממיסים בפנים כף ממרח חמאה ומוסיפים את הביצים ועשבי התיבול. מטגנים עד להזהבה והתייצבות, הופכים ומטגנים עוד דקה. מוציאים ומעבירים לצלחת.

2מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה, מורחים בנדיבות ממרח חמאה, מניחים את חביתת הירק ומעליה רוקט, מלפפון חמוץ ופרוסות עגבנייה, וסוגרים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il