
כריך מוצרלה טרייה, חמאה, עגבניות ובזיליקוםחזרתם מאימון? ממהרים לעבודה? הילדים רוצים כריך קצת אחר? מעולה. כל מה שאתם צריכים זה לרכוש מוצרלה טרייה ולחם שאתם אוהבים, ואתם כבר בחצי הדרך. תוסיפו עגבנייה, חמאה ובזיליקום - והנה לכם כריך מנצחבת חן דיאמנט|mako אוכל| פורסם24/08/1707:01 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מורחים על אחת מפרוסות הלחם ממרח חמאה ושמן זית בנדיבות. 2מסדרים את פרוסות המוצרלה ומתבלים במלח ופלפל. מניחים על המוצרלה פרוסות עגבנייה ועלי בזיליקום, סוגרים את הכריך וזוללים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |