
פילה בר ים בחמאת עשבי תיבולהולכים להגיע אליכם אורחים בסילבסטר ובא לכם להגיש להם מנה מיוחדת? תכינו להם פילה של בר ים ברוטב חמאה ארומטי, והארוחה האחרונה של 2018 תהיה בלתי נשכחת![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מורחים את הגזרים הקלופים ברבע כף ממרח חמאה ואופים בחום של 150 מעלות במשך כשעה. 2ממיסים בסיר קטן 4.5 כפות ממרח חמאה, מטגנים את הפטרוזיליה, השום והתימין, מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. טוחנים הכל במוט בלנדר. 3מחממים מחבת, מוסיפים 2 כפות ממרח חמאה, מתבלים את נתחי הדג במלח ומטגנים עם העור כלפי מעלה במשך 3 דקות, הופכים, ומטגנים 3 דקות נוספות. פילה בר ים בחמאת עשבי תיבול - טיגון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4מוזגים את הרוטב על גבי צלחות הגשה ומעל הרוטב מניחים את הדג והגזר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |