אוכל
אוכל טוב

פילה בר ים בחמאת עשבי תיבול

הולכים להגיע אליכם אורחים בסילבסטר ובא לכם להגיש להם מנה מיוחדת? תכינו להם פילה של בר ים ברוטב חמאה ארומטי, והארוחה האחרונה של 2018 תהיה בלתי נשכחת

|לורפק| פורסם07:35
פילה בר ים בחמאת עשבי תיבול (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.129reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 גזרים, קלופים
  • 6 ושלושת רבעי כפות (100 גרם) ממרח חמאה עם מלח
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 שן שום
  • ענף תימין
  • 2 כפות מים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 פילה בר ים
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מורחים את הגזרים הקלופים ברבע כף ממרח חמאה ואופים בחום של 150 מעלות במשך כשעה.

2ממיסים בסיר קטן 4.5 כפות ממרח חמאה, מטגנים את הפטרוזיליה, השום והתימין, מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. טוחנים הכל במוט בלנדר.

3מחממים מחבת, מוסיפים 2 כפות ממרח חמאה, מתבלים את נתחי הדג במלח ומטגנים עם העור כלפי מעלה במשך 3 דקות, הופכים, ומטגנים 3 דקות נוספות.

פילה בר ים בחמאת עשבי תיבול - טיגוןפילה בר ים בחמאת עשבי תיבול - טיגון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4מוזגים את הרוטב על גבי צלחות הגשה ומעל הרוטב מניחים את הדג והגזר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il