
מרק בצל לא מוקרם בניחוח חמאתיכן כן, עשינו את הלא ייעשה והכנו מרק בצל חמאתי ומשובח - בלי פתית אחד של גבינה צהובה. אז מה כן? פרוסות של לחם שום חמאתי עשיר בטעם, שעושות למרק הזה את השירות הכי טוב שיש![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
ללחם שום:
אופן ההכנה:1מקלפים את הבצלים ופורסים אותם ואת הכרישה לטבעות. 2מחממים סיר כבד ומכניסים את הבצלים והכרישות (ניתן להוסיף מעט חמאה לסיר לריכוך- לא חובה). מאדים תוך כדי ערבוב. כשהבצלים מתחילים להתרכך מוסיפים את ממרח החמאה ומבשלים כשעה על אש בינונית-נמוכה עד שהבצלים שחומים. מערבבים מדי פעם. 3מוסיפים את היין ומערבבים. מרק בצל עם חמאה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל4מוסיפים את הציר ומתבלים במלח, פלפל שחור ותימין. מכסים את הסיר ומבשלים עוד כשעה. 5להגשה: מחממים תנור ל-180 מעלות. פורסים את הבגט לפרוסות ומושחים אותן בממרח חמאה. מורחים מעל שום כתוש ומכניסים לתנור עד שהלחם משחים. 6מוזגים את המרק לקערות, מניחים בכל קערה פרוסת בגט ומגישים. תגיות:בצל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |