
עוגיות חמאה כשרות לפסחחמאתיות, פריכות ונימוחות - כשתקנחו ארוחה טובה עם עוגיות החמאה האיכותיות האלה, הדבר האחרון שתחשבו עליו זה פסח. רק שימו לב, החמאה היא הכוכבת של המתכון, אז אל תתפשרו עליה![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את ממרח החמאה עם הסוכר, החלמון וקליפת הלימון ו/או הווניל, עד לקבלת מרקם קרמי. 2מוסיפים קמח מנופה ומעבדים עד להתגבשות כדור. עוטפים בניילון ומקררים חצי שעה לפחות. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. עוגיות ממרח חמאה|צילום: בבושקה הפקות4מרדדים את הבצק על משטח מקומח (בקמח כשר לפסח) לעובי חצי ס"מ. קורצים עוגיות בעזרת קורצני צורות. 5אופים 8-10 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב מעט בקצוות. מצננים ומאבקים באבקת סוכר. שומרים בקופסה אטומה. סטיילינג לוידיאו: טליה הדר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |