
פופקורן חמאה פיקנטיאוהבים פופקורן בטעם חמאה? תנו לנו להכיר לכם את הדור הבא של החטיף האהוב הזה: פופקורן בציפוי ממרח חמאה, דבש ותבלינים - שאומנם יטריף אתכם בניחוחות שלו עד שייצא מהתנור, אבל יעשה אתכם מאושרים אחרי![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו. 2ממיסים ממרח חמאה ודבש. מוסיפים צ'ילי, פפריקה, אבקת שום ומלח ומערבבים. פופקורן מתובל עם ממרח חמאה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3מעבירים את הפופקורן לקערה, שופכים עליו את תערובת ממרח החמאה ומערבבים היטב. 4מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת נייר אפייה ומיישרים. 5אופים עד לייבוש, כ-45 דקות. תגיות:פופקורן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |