מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל טוב

פופקורן חמאה פיקנטי

אוהבים פופקורן בטעם חמאה? תנו לנו להכיר לכם את הדור הבא של החטיף האהוב הזה: פופקורן בציפוי ממרח חמאה, דבש ותבלינים - שאומנם יטריף אתכם בניחוחות שלו עד שייצא מהתנור, אבל יעשה אתכם מאושרים אחרי

|mako אוכל| פורסם07:23
פופקורן מתובל (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 כוסות פופקורן מוכן
  • 3 כפות (45 גרם) ממרח חמאה לייט במליחות מעודנת
  • 2 כפות דבש
  • חצי כפית שבבי צ'ילי
  • חצי כפית פפריקה
  • רבע כפית אבקת שום
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו.

2ממיסים ממרח חמאה ודבש. מוסיפים צ'ילי, פפריקה, אבקת שום ומלח ומערבבים.

פופקורן מתובל עם ממרח חמאהפופקורן מתובל עם ממרח חמאה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

3מעבירים את הפופקורן לקערה, שופכים עליו את תערובת ממרח החמאה ומערבבים היטב.

4מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת נייר אפייה ומיישרים.

5אופים עד לייבוש, כ-45 דקות.

תגיות:פופקורן
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il