אוכל
אוכל טוב

טוסט שום-בזיליקום מהיר

חוזרים רעבים בלילה, עם בטן שעושה קולות של "שלא תחשבו אפילו ללכת לישון ככה"? הנה המנה בשבילכם: טוסט משודרג של בגט עם חמאת שום וגבינה צהובה, שמכינים בדקות וזוללים בשמחה אדירה

|mako אוכל| פורסם07:26
מאפה שום-בזיליקום מהיר (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.2111reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • בגט שלם
  • 4 כפות ממרח חמאה עם שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • עלים מחצי זר בזיליקום, חתוכים לרצועות דקות
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 10 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2חוצים את הבגט לאורכו.

3מערבבים בקערה קטנה את ממרח החמאה, השום הכתוש והבזיליקום.

4פורסים את עגבניות השרי, כל אחת לארבע פרוסות.

5מורחים את חמאת השום-בזיליקום על כל אחד מחלקי הבגט, מפזרים מוצרלה ומסדרים את פרוסות העגבניות.

6אופים כ-12 דקות, עד להשחמה.

7חוצים את המאפים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il