
טוסט שום-בזיליקום מהירחוזרים רעבים בלילה, עם בטן שעושה קולות של "שלא תחשבו אפילו ללכת לישון ככה"? הנה המנה בשבילכם: טוסט משודרג של בגט עם חמאת שום וגבינה צהובה, שמכינים בדקות וזוללים בשמחה אדירהבת חן דיאמנט|mako אוכל| פורסם12/06/1707:26 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חוצים את הבגט לאורכו. 3מערבבים בקערה קטנה את ממרח החמאה, השום הכתוש והבזיליקום. 4פורסים את עגבניות השרי, כל אחת לארבע פרוסות. 5מורחים את חמאת השום-בזיליקום על כל אחד מחלקי הבגט, מפזרים מוצרלה ומסדרים את פרוסות העגבניות. 6אופים כ-12 דקות, עד להשחמה. 7חוצים את המאפים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |