
המצרכים :לקלתית (תבנית טארט מתפרקת קוטר 26):
למלית:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הקלתית: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, פקאנים טחונים, מלח, נס קפה (אם רוצים) ואבקת סוכר. 2מוסיפים קוביות חמאה וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד לאיחוד. 3מעצבים לצורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעה. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. 5מרדדים את הבצק המצונן על נייר אפייה ומעבירים בעדינות לתבנית. מקררים כחצי שעה במקפיא ואופים אפייה עיוורת עם משקולות כחצי שעה. 6מסירים את המשקולות ואופים עוד כ-5 דקות. מצננים ומכינים את המלית. 7המלית: מחממים תנור ל-160 מעלות. 8מערבבים את גבינת השמנת עם הביצה והקורנפלור. 9ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן והסוכר ומוסיפים לתערובת הגבינה. מוסיפים קפה נמס, מערבבים ויוצקים על הקלתית. 10מחזירים לתנור ואופים כ-30 דקות עד להתייצבות. מצננים היטב לפני שלב הציפוי. 11הציפוי: מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג והקפה. 12מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים כמו בצילום. מקשטים בפקאנים המסוכרים הגרוסים ומפזרים מעט אבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |