
מאפינס קישואים חמאתייםמתכון למאפינס טעימים ומענגים לילדים ולגדולים, שאפשר לזלול בשקט: יש שם קישואים, יש גם זוקיני, ניחוח החמאה מורגש היטב אבל הכולסטרול? מופחת, תודה
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מגררים דק את הקישואים, הזוקינים והבצל. סוחטים היטב מנוזלים. 3 מוסיפים ביצים וממרח חמאה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מפוררים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) ומוסיפים לתערובת. 4 מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד לאיחוד. 5 מחלקים לתבניות מאפינס ואופים 25-30 דקות, עד שהמאפינס משחימים מעט.
מאפינס קישואים עם ממרח חמאה | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
* אפשר להכין את המאפינס רק מקישואים או רק מזוקיני. * למיני מאפינס כמו בתמונה מקצרים את זמן האפייה בשליש. המתכון יספיק לכ-30 מיני מאפינס.
|