
מאפינס קישואים חמאתייםמתכון למאפינס טעימים ומענגים לילדים ולגדולים, שאפשר לזלול בשקט: יש שם קישואים, יש גם זוקיני, ניחוח החמאה מורגש היטב אבל הכולסטרול? מופחת, תודה![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מגררים דק את הקישואים, הזוקינים והבצל. סוחטים היטב מנוזלים. 3מוסיפים ביצים וממרח חמאה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מפוררים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)ומוסיפים לתערובת. 4מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד לאיחוד. 5מחלקים לתבניות מאפינס ואופים 25-30 דקות, עד שהמאפינס משחימים מעט. מאפינס קישואים עם ממרח חמאה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל* אפשר להכין את המאפינס רק מקישואים או רק מזוקיני. * למיני מאפינס כמו בתמונה מקצרים את זמן האפייה בשליש. המתכון יספיק לכ-30 מיני מאפינס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |