אוכל
אוכל טוב

אוהבים תפודים קראנצ'יים? אלה תפוחי אדמה הכי פריכים שיש

רוצים להשיג את תפוחי האדמה הכי טובים, חמאתיים, פריכים וטעימים שיש? הגעתם למקום הנכון

|mako אוכל| פורסם13:18
תפוחי אדמה הכי פריכים שיש (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.8170reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 10 תפוחי אדמה
  • 4 כפות ממרח חמאה במליחות קלה
  • 4 שיני שום, כתושות
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • כפית עלי תימין
  • חצי כפית עלי מרווה או רוזמרין קצוצים דק דק

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול בסיר גדול עם מי מלח (10-15 דקות).

2מחממים תנור ל-200 מעלות.

3מסננים את תפוחי האדמה ממי הבישול, פורסים לפלחים ומסדרים בתבנית.

תפוחי אדמה פריכיםתפוחי אדמה פריכים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4ממיסים את ממרח החמאה ומערבבים עם השום, המלח, הפלפל שחור ועשבי התיבול.

5יוצקים את החמאה המתובלת על תפוחי האדמה ומערבבים כך שיצופו מכל הצדדים.

6אופים 40 דקות עד שעה, או עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il