1מכינים את הקראמבל: מערבבים את כל חומרי הבצק (במיקסר או ידנית) עד שנוצרים פירורים ושומרים מכוסה בקירור למשך חצי שעה.
תותים בקראמבל קר וקרם חלב - הקראמבל|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל2אופים את הבצק בחום של 180 מעלות עד השחמה ומפוררים. מצננים בצד.
3מכינים את התותים: מניחים את התותים החתוכים בקערה, זורים מעליהם את הסוכר, מערבבים ושומרים במקרר כ-20 דקות עד להיווצרות סירופ סמיך ומתקתק בקרקעית הקערה.
4מכינים את הקרם: מקציפים בכלי עמוק את השמנת והחלב המרוכז עד לקבלת קצפת רכה ונעימה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים.
לורפק אבי ביטון - תותים בקראמבל קר וקרם חלב|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל5מצלחתים את הקינוח: מניחים את התותים בכוס גבוהה, מעליה מוסיפים את הקרם (אפשר בכף או בשקית זילוף), מעליו זורים את את הקראמבל ומעל הכל מזלפים את סירופ התותים. מגישים וזוללים.
תותים בקראמבל קר וקרם חלב - צילחות|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל