
בלונדיז חמאתיים עם שוקולד לבן ואגוזיםמתחילים להרגיש רוויה מעוגות גבינה? הרשו לנו להציע לכם משהו שהוא גם דומה וגם אחר: חיתוכיות בלונדיז חמאתיות וטעימות. והצ'ופר: פיסטוקים ואגוזי לוז |
המצרכים :לתבנית 20*20 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את ממרח החמאה עם שני סוגי הסוכר, הביצים, הווניל, הליקר והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח מבעד לנפה או מסננת. מוסיפים שוקולד צ'יפס, אגוזי לוז ופיסטוקים, ומערבבים לפיזור אחיד. בלונדיז עם חמאת לורפק|צילום: אפיק גבאי, בבושקה הפקות ל-mako4מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 20-25 דקות, עד שהבלונדיז מתייצבות ומזהיבות. מצננים היטב. 5חותכים לקוביות ואם רוצים מקשטים בשוקולד לבן מומס. תגיות:שבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |