1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את ממרח החמאה עם שני סוגי הסוכר, הביצים, הווניל, הליקר והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים קמח מבעד לנפה או מסננת. מוסיפים שוקולד צ'יפס, אגוזי לוז ופיסטוקים, ומערבבים לפיזור אחיד.
בלונדיז עם חמאת לורפק | צילום:
אפיק גבאי, בבושקה הפקות ל-mako
4 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 20-25 דקות, עד שהבלונדיז מתייצבות ומזהיבות. מצננים היטב.
5 חותכים לקוביות ואם רוצים מקשטים בשוקולד לבן מומס.