אוכל
אוכל טוב

בלונדיז חמאתיים עם שוקולד לבן ואגוזים

מתחילים להרגיש רוויה מעוגות גבינה? הרשו לנו להציע לכם משהו שהוא גם דומה וגם אחר: חיתוכיות בלונדיז חמאתיות וטעימות. והצ'ופר: פיסטוקים ואגוזי לוז

|mako אוכל| פורסם07:34
Rating:4.716reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20*20 ס"מ:

  • 6 כפות ממרח חמאה ללא מלח
  • 70 גרם (שליש כוס) סוכר חום דמררה
  • 70 גרם (שליש כוס) סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 2 כפות ליקר אגוזים (פרנג'ליקו) או ברנדי
  • קורט מלח
  • 140 גרם (1 כוס) קמח לבן
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס לבנים או רגילים
  • 50 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
  • 50 גרם פיסטוקים קצוצים גס

לקישוט:

  • שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה את ממרח החמאה עם שני סוגי הסוכר, הביצים, הווניל, הליקר והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים קמח מבעד לנפה או מסננת. מוסיפים שוקולד צ'יפס, אגוזי לוז ופיסטוקים, ומערבבים לפיזור אחיד.

בלונדיזבלונדיז עם חמאת לורפק|צילום: אפיק גבאי, בבושקה הפקות ל-mako

4מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 20-25 דקות, עד שהבלונדיז מתייצבות ומזהיבות. מצננים היטב.

5חותכים לקוביות ואם רוצים מקשטים בשוקולד לבן מומס.

תגיות:שבועות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il