אוכל
אוכל טוב

בליני כרישה חמאתיים

מתכננים ארוחת סילבסטר ביתית? יש לנו את ה-מנה הראשונה בשבילכם: לביבות כרישה חמאתיות שהן בעצם סוג של בליני, שמוגשות עם קרם פרש וסלט עגבניות. כלומר, זה אם תצליחו לא לזלול אותן ישר מהמחבת

|לורפק| פורסם07:29
בליני כרישה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.231reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 250 גרם כרישה, חתוכה גס
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח
  • כף ממרח חמאה (ללא מלח)
  • רבע כוס חלב
  • מעט מלח
  • 2 כפות ממרח חמאה (ללא מלח) לטיגון

לסלט העגבניות:

  • 3 עגבניות, קצוצות
  • צרור עירית, קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית סילאן
  • מלח גס

להגשה:

  • שמנת חמוצה או קרם פרש

אופן ההכנה:

1מבשלים את הכרישה במים עד לריכוך, כשעה. סוחטים וטוחנים במעבד מזון.

2מערבבים את הכרישה הטחונה עם הביצים, הקמח, ממרח החמאה (ללא מלח) והחלב. מתבלים במלח ומערבבים שוב.

בליני כרישה - הטיגוןבליני כרישה - הטיגון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

3ממיסים את ממרח החמאה במחבת מעל להבה בינונית, יוצקים מהתערובת בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים.

4מערבבים את חומרי הסלט.

5מגישים את הבליני עם שמנת חמוצה או קרם פרש וסלט העגבניות.

בליני כרישה מצולחתבליני כרישה מצולחת|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il