
בליני כרישה חמאתייםמתכננים ארוחת סילבסטר ביתית? יש לנו את ה-מנה הראשונה בשבילכם: לביבות כרישה חמאתיות שהן בעצם סוג של בליני, שמוגשות עם קרם פרש וסלט עגבניות. כלומר, זה אם תצליחו לא לזלול אותן ישר מהמחבת![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
לסלט העגבניות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הכרישה במים עד לריכוך, כשעה. סוחטים וטוחנים במעבד מזון. 2מערבבים את הכרישה הטחונה עם הביצים, הקמח, ממרח החמאה (ללא מלח) והחלב. מתבלים במלח ומערבבים שוב. בליני כרישה - הטיגון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3ממיסים את ממרח החמאה במחבת מעל להבה בינונית, יוצקים מהתערובת בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים. 4מערבבים את חומרי הסלט. 5מגישים את הבליני עם שמנת חמוצה או קרם פרש וסלט העגבניות. בליני כרישה מצולחת|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |