אוכל
אוכל טוב

מעטפות פילו עם גבינה ודבש

מאכל יווני מסורתי, קל להכנה וטעים בצורה יוצאת דופן, שמשלב באופן מושלם בין מתוק למלוח: עלי פילו ממולאים גבינה, שמטוגנים לכדי פריכות מופלאה בממרח חמאה איכותי ומוגשים עם דבש ושומשום, בשביל הקונטרסט

|mako אוכל| פורסם07:13
Rating:4.628reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 6 כפות ממרח חמאה
  • 4 עלי פילו
  • 4 פרוסות גבינת פטה בעובי 2 ס"מ
  • 2 כפות דבש
  • 2-3 כפות שומשום וקצח

אופן ההכנה:

1מחממים 5 כפות ממרח חמאה על מחבת להמסה.

2מברישים כל עלה פילו בממרח החמאה המומס (כף אחת עבור כל העלים). מניחים פרוסת פטה, ומקפלים סביבה את הבצק (ראו בסרטון).

3מטגנים את חבילות הפילו במחבת עם ממרח החמאה המומס.

מעטפות פילו עם גבינה ודבש - עם ממרח חמאהמעטפות פילו עם גבינה ודבש - עם ממרח חמאה|צילום: אפיק גבאי

4מגישים עם דבש, שומשום וקצח מעל.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il