
מעטפות פילו עם גבינה ודבשמאכל יווני מסורתי, קל להכנה וטעים בצורה יוצאת דופן, שמשלב באופן מושלם בין מתוק למלוח: עלי פילו ממולאים גבינה, שמטוגנים לכדי פריכות מופלאה בממרח חמאה איכותי ומוגשים עם דבש ושומשום, בשביל הקונטרסט |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים 5 כפות ממרח חמאה על מחבת להמסה. 2מברישים כל עלה פילו בממרח החמאה המומס (כף אחת עבור כל העלים). מניחים פרוסת פטה, ומקפלים סביבה את הבצק (ראו בסרטון). 3מטגנים את חבילות הפילו במחבת עם ממרח החמאה המומס. מעטפות פילו עם גבינה ודבש - עם ממרח חמאה|צילום: אפיק גבאי4מגישים עם דבש, שומשום וקצח מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |