
כריך סלט ביצים מפנקזהו, נגמר הקרנבל ומחר בבוקר הילדים חוזרים סוף סוף למסגרות. אז אתם אולי שמחים, אבל הם? אצלם זה סיפור אחר. איך תעזרו? בתור התחלה תכינו להם כריך חמאתי מעולה, שישמח להם את הפסקת עשרבת חן דיאמנט|mako אוכל| פורסם31/08/1707:14 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הביצים הקשות: שמים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-11 דקות. שופכים את המים הרותחים, שוטפים את הביצים במים קרים ומקלפים אותן. 2מכינים את סלט הביצים: מגררים את הביצים על פומפייה גסה ומתבלים במלח, פלפל וכף חמאה. 3מכינים את הכריך: חוצים את הלחמנייה, מורחים חצי כף ממרח חמאה, מורחים את סלט הביצים, מסדרים פרוסות עגבנייה ועלים ירוקים, ואורזים לשלום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |