אוכל
אוכל טוב

כריך זוקיני, פטה וארוגולה

מרוב מחשבות על כריכים לילדים, כמעט שכחנו שגם לנו מגיע. מזל שבסוף נזכרנו, ומיהרנו לחמם מחבת פסים ולצלות עליה כמה פרוסות זוקיני. יחד עם ממרח חמאה, פרוסות דקיקות של פטה וקצת ירוק - קיבלנו כריך שווה

|mako אוכל| פורסם07:11
כריך זוקיני צלוי, גבינת פטה וארוגולה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:3.449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • כף שמן זית
  • 1 זוקיני, פרוס דק לאורך
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 פרוסות לחם שחור
  • ממרח חמאה
  • 50 גרם פטה, מחולקת לפרוסות דקות
  • חופן ארוגולה

אופן ההכנה:

1צולים את הזוקיני: מחממים מחבת פסים ומוסיפים שמן זית. צולים את פרוסות הזוקיני משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.

2מכינים את הכריך: מורחים על אחת הפרוסות ממרח חמאה בנדיבות. מסדרים זוקיני צלוי, עליו פטה ועליה עוד זוקיני. מכסים בפרוסה, מורחים שוב בממרח חמאה וחוזרים על סדר התוספות.

3מכסים בפרוסה שלישית, חוצים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il