
המצרכים (4 מנות):ל-20 מיני מאפינס:
לשימון התבנית:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הציפוי ושומרים בצד. מחממים תנור ל-200 מעלות. 2טוחנים במעבד מזון את התירס והשמנת המתוקה במשך חצי דקה. 3מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר מרכיבי המאפינס. 4משמנים תבנית של 20 מיני מאפינס וזורים מעט קמח פולנטה. מעבירים את התערובת לשקעים (ממלאים רק עד שלושת רבעי הגובה), ומפזרים על כל מאפין מתערובת פירורי הלחם והפרמזן. 5אופים 25 דקות, עד שהמאפינס יציבים וזהובים. מניחים להם להצטנן רבע שעה בתבנית ומחלצים בעדינות. 6מערבבים את כל חומרי הרוטב, ומגישים עם המאפינס החמימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |