
קראמבל תפוחי עץ עם לוטוסקינוח קלאסי המשלב מתיקות וחמיצות, פריכות ורכות. מושלם כפי שהוא, בלי קרמים וקצפותעמית דונסקוי|לוטוס| פורסם21/05/1415:59 ![]() צילום: כפיר חרבי, לוטוס |
המצרכים (5 מנות):לשכבת התפוחים:
לקראמבל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2ממיסים את החמאה במחבת כבדה ורחבה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים את הקינמון ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומערבבים. מבשלים על להבה בינונית כ־8 דקות, תוך ערבוב עדין מדי פעם. מוסיפים את מיץ הלימון ואת ממרח הלוטוס ומבשלים תוך ערבוב עדין עוד כדקה. מסירים מהכיריים. 3הקראמבל: טוחנים במעבד המזון את העוגיות. מוסיפים את החמאה ואת השקדים ומערבבים בעדינות. 4מחלקים את התפוחים בין הקעריות. מניחים בכל קערה 2 כפות מתערובת הפירורים. אופים כ־15 דקות. מגישים חם, מומלץ לצד גלידת וניל. * אפשר לשמור עד 3 ימים במקרר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |