אוכל
אוכל

מאפינס בננות וקרם לוטוס

מאפינס טעימים טעימים שמכינים ממש בכמה דקות. יש ילדים בבית? קראו להם לעזור!

|לוטוס| פורסם14:40
מאפינס בננות וקרם לוטוס (צילום: כפיר חרבי, לוטוס)
צילום: כפיר חרבי, לוטוס
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם חמאה, רכה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2 בננות בשלות, קלופות ומעוכות
  • 2 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9%
  • 3 כפות גדושות ממרח לוטוס
  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח
  • מעט פקאנים טריים

לקישוט:

  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מקציפים את החמאה והסוכר לקרם בהיר. מוסיפים את הבננות המעוכות ומערבלים כדקה. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבל לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השמנת החמוצה ואת ממרח הלוטוס ומערבלים עוד רגע, רק עד שהקרם אחיד. עוצרים את המערבל ומוסיפים את הקמח. מערבבים אותו ידנית לעיסה סמיכה ודביקה.

3מחלקים את העיסה לעטרות נייר או תבניות מאפינס, כך שתמלא 3/4 מהגובה. מעטרים באגוזי הפקאן. אופים כ־20 דקות עד הזהבה. מוציאים, מצננים קלות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים חמים.

* אפשר לשמור עד חודש בהקפאה. מומלץ לחמם מעט לפני ההגשה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il