
טארט שוקולד לבן ב-5 מרכיביםרוצים להפוך את היום שלכם למתוק? זו הדרך: בסיס של עוגיות לוטוס וחמאה, ומלית ללא אפייה שכל מה שיש בה זה שוקולד ושמנת מתוקה. כמה פשוט, ככה מפנק (וזה הרבה)![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :לקלתית:
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מרסקים את העוגיות במעבד מזון לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים מעט יחד לתערובת אחידה. מהדקים את הפירורים לתחתית ולדופנות תבנית פאי מלבנית בגודל של 34X12 ס"מ או עגולה בקוטר 22 ס"מ. 2אופים את הקלתית 10 דקות בחום של 180 מעלות. מצננים. 3מחממים שוקולד, שמנת ומלח במיקרו בפולסים קצרים ומערבבים היטב אחרי כל פולס, עד שהשוקולד נמס. אם נשארות חתיכות קטנות של שוקולד - זה בסדר. יוצקים את התערובת על הקלתית, ומעבירים למקרר לחצי שעה לייצוב חלקי. 4לקישוט: מחממים את הממרח במיקרו 10 שניות, ומעבירים לקונוס קטן מנייר או לשקית קטנה. חותכים חור קטן בקצה ומזלפים באלכסון לשני הכיוונים. נועצים את שברי העוגיות. מחזירים למקרר לשלוש שעות לפחות. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בשבוע שעבר הכינו קינוחגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), לוטוס ושוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |