
עוגת תפוחים עם זיגוג לוטוסתפוחים וקרמל הם שילוב מנצח, זה ידוע. כאן זה מתבטא בעוגת תפוחים רכה ועסיסית עם ציפוי לוטוס קרמלי וטעים. נראה אתכם מנסים להפסיק ליישר את העוגה הזאתחן שוקרון|mako אוכל| פורסם09/07/1413:58 ![]() צילום: דניה ויינר, לוטוס |
המצרכים :לעוגה:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ בנייר אפייה. 2מכינים את העוגה: מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים מלח ומערבבים. 3טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שני סוגי סוכר, שמן ותמצית וניל. 4מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים תפוחים, מערבבים היטב לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית. 5אופים כ-55 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים. 6מזגגים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים אותו על העוגה ומחליקים. 7שומרים את העוגה עטופה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. >> מתכון ספידי: עוף בלימון וג'ינג'ר ב-20 דקות>> התבלינים שלא תמצאו בסופר![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |