
טירמיסוטירמיסו הוא קינוח מושלם - לא דורש אפייה וכמעט בלתי ניתן להריסה. אם בא לכם לשבור קצת את הטעם הקלאסי, החליפו את הבישקוטי בעוגיות לוטוס - ובכלל תהיה לכם חגיגה. היו אמיצים, זה ישתלם לכםאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם09/12/1507:00 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לתבנית 21 על 23:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1בקערה רחבה מוהלים את הקפה במים רותחים. משאירים בצד. 2מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה קרה עם אבקת סוכר במיקסר או מטרפה, עד שמתקבלת קצפת סמיכה. 3מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד שמתקבל קרם סמיך. 4מרכיבים את העוגה: טובלים עוגיות לוטוס לכמה שניות בתערובת הקפה ומסדרים בשורות בתחתית כלי. מורחים כמות נדיבה של קרם וחוזרים על הפעולה עוד פעמיים. 5עוטפים את הכלי בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים (אפשר גם ללילה שלם). 6מגישים קר או בטמפרטורת החדר. לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ופירורי עוגיות לוטוס. 7שומרים בכלי אטום במקרר. >> בפעם שעברה הכנו כאן לביבות גבינה ולוטוס מופלאות תגיות:טירמיסו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |