1מחממים מחבת. מוסיפים לה את החמאה והסוכר ומערבבים עד שהחמאה והסוכר נמסים שניהם. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הצימוקים, הלימון והקינמון ומערבבים בעדינות. מוסיפים גם את אבקת הפודינג, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים.
2פורסים עלה פילו, מברישים במעט חמאה ומניחים מעליו עלה נוסף. חותכים את 2 העלים לחצי, מורחים קרם לוטוס בשכבה דקה על העלה, מניחים את תפוחי העץ ומגלגלים לסיגר מהודק. חוזרים על הפעולה עם כל העלים והמילוי.
3מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים עליה את הסיגרים. אופים 15 דקות, מוציאים ומפדרים באבקת סוכר. מגישים חם.