
עוגת מוס גבינה ודבש בכוסותאיך הופכים קינוח סופר-פשוט לחגיגי ומרשים מאין כמוהו? זה קל: מגישים אותו בכוסות אישיות, ואפילו עדיף - בצנצנות! חצי שעה כולל הכל, והאורחים שלכם על הרצפה![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מקציפים גבינה ושמנת עם הווניל. כשהתערובת מתחילה להתייצב מוסיפים בהדרגה את הדבש תוך כדי הקצפה. 2מוסיפים בתנועות קיפול את קליפת הלימון המגוררת. 3בכלים אישיים קטנים מניחים שכבה של פירורי עוגיות. מלאים במוס הגבינה עד מחצית גובה הכלים. מניחים שכבה נוספת של פירורי עוגיות. מוסיפים עוד שכבת מוס ומסיימים בפירורי עוגיות. שומרים בקירור עד ההגשה. * אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> סוס מנצח: עוגת גבינה פירורים קלאסית![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |