אוכל
אוכל

עוגת מוס גבינה ודבש בכוסות

איך הופכים קינוח סופר-פשוט לחגיגי ומרשים מאין כמוהו? זה קל: מגישים אותו בכוסות אישיות, ואפילו עדיף - בצנצנות! חצי שעה כולל הכל, והאורחים שלכם על הרצפה

|mako אוכל| פורסם09:14
עוגת מוס גבינה ודבש בכוסות (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.557reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית מחית וניל או תמצית וניל
  • 5 כפות דבש
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 100 גרם עוגיות לוטוס מרוסקות

אופן ההכנה:

1מקציפים גבינה ושמנת עם הווניל. כשהתערובת מתחילה להתייצב מוסיפים בהדרגה את הדבש תוך כדי הקצפה.

2מוסיפים בתנועות קיפול את קליפת הלימון המגוררת.

3בכלים אישיים קטנים מניחים שכבה של פירורי עוגיות. מלאים במוס הגבינה עד מחצית גובה הכלים. מניחים שכבה נוספת של פירורי עוגיות. מוסיפים עוד שכבת מוס ומסיימים בפירורי עוגיות. שומרים בקירור עד ההגשה.

* אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

>> סוס מנצח: עוגת גבינה פירורים קלאסית

>> בשבוע שעבר הכנו בלונדיז משגעות

כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il