
מילקשייק לוטוס מפנקמילקשייקים גדולים, מקושטים ומושחתים, תמצאו אותם בכל חשבון אינסטגרם מניו יורק עד תל אביב. אבל לנו יש סוד קטן: את הטרנד הלוהט אפשר להכין במטבח שלכם, ברבע שעה. והיום: מילקשייק לוטוס מושלם עם קצפת ועוגיותענבל לביא|mako אוכל| פורסם12/07/1607:27 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1בבלנדר או במעבד מזון מעבדים יחד חלב, גלידת וניל וממרח לוטוס עד לקבלת מילקשייק חלק וסמיך. יוצקים לצנצנות או לכוסות גבוהות. 2מחממים את ממרח הלוטוס קלות במיקרו, ומטפטפים על שולי הכוסות בעזרת כפית. מזלפים קצפת מעל, ונועצים עוגייה לקישוט. שותים מיד. * ניתן למנן את כמות ממרח הלוטוס בשייק בהתאם לסף המתיקות שאתם אוהבים. * במתכון השתמשנו בקצפת לא ממותקת. אם רוצים, אפשר להקציף את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר. לבלוג של ענבל -פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |