
קרמבולוטוס מסקרפונה ושוקולד לבןהנשנוש הכי משמח על שולחן החג: קרמבואים במלית מהירה של קרם מסקרפונה במקום מרנג, עם בסיס עוגיות לוטוס טחונות ושוקולד לבן וציפוי לוטוס מבריק. חצי שעה של טרחה והם אצלכם בבטןענבל לביא|mako אוכל| פורסם18/05/1707:22 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):לבסיס לוטוס ושוקולד לבן:
לקרם מסקרפונה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1לבסיס הלוטוס והשוקולד הלבן: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד לבן. מערבבים עם עוגיות לוטוס טחונות וקורט מלח לתערובת פירורית ולחה. 2מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים נייר אפייה נוסף מעל ומרדדים לעובי של חצי ס"מ. מקפיאים ל-20 דקות להתייצבות וקורצים מהבסיס עיגולים בגודל של 4-6 ס"מ בעזרת חותכן. 3לקרם המסקרפונה: מקציפים קלות מסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לריכוך. מוסיפים את השמנת המתוקה בהדרגה תוך כדי הקצפה, וממשיכים להקציף לקבלת קרם יציב מאוד. 4מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק של 2 ס"מ, ומזלפים תלוליות של קרם על כל עוגייה.מקפיאים לשעה. גם אם תתרשלו עם הציפוי זה ייצא מהמם|צילום: ענבל לביא, mako אוכל5לציפוי: מעבירים את ממרח הלוטוס לכוס רחבה ומחממים 20 שניות להמסה. טובלים כל קרמבו בציפוי ומנערים קלות כך שעודפי הציפוי יטפטפו. שומרים בקופסה אטומה בקירור או בהקפאה. * הכמות מספיקה ל-12 קרמבואים גדולים או 24 קטנים. תגיות:קרמבו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |