אוכל
אוכל

קרמבולוטוס מסקרפונה ושוקולד לבן

הנשנוש הכי משמח על שולחן החג: קרמבואים במלית מהירה של קרם מסקרפונה במקום מרנג, עם בסיס עוגיות לוטוס טחונות ושוקולד לבן וציפוי לוטוס מבריק. חצי שעה של טרחה והם אצלכם בבטן

|mako אוכל| פורסם07:22
קרמבו מסקרפונה, שוקולד לבן ולוטוס (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
Rating:4.7407reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

לבסיס לוטוס ושוקולד לבן:

  • 150 גרם שוקולד לבן, קצוץ
  • 200 גרם עוגיות לוטוס, טחונות דק
  • קורט מלח

לקרם מסקרפונה:

  • 250 גרם (גביע) מסקרפונה
  • 3-4 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 250 מ"ל (גביע) שמנת מתוקה

לציפוי:

  • צנצנת ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

1לבסיס הלוטוס והשוקולד הלבן: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד לבן. מערבבים עם עוגיות לוטוס טחונות וקורט מלח לתערובת פירורית ולחה.

2מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים נייר אפייה נוסף מעל ומרדדים לעובי של חצי ס"מ. מקפיאים ל-20 דקות להתייצבות וקורצים מהבסיס עיגולים בגודל של 4-6 ס"מ בעזרת חותכן.

3לקרם המסקרפונה: מקציפים קלות מסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לריכוך. מוסיפים את השמנת המתוקה בהדרגה תוך כדי הקצפה, וממשיכים להקציף לקבלת קרם יציב מאוד.

4מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק של 2 ס"מ, ומזלפים תלוליות של קרם על כל עוגייה.מקפיאים לשעה.

קרמבו מסקרפונה, שוקולד לבן ולוטוס - הגרסה המרושלתגם אם תתרשלו עם הציפוי זה ייצא מהמם|צילום: ענבל לביא, mako אוכל

5לציפוי: מעבירים את ממרח הלוטוס לכוס רחבה ומחממים 20 שניות להמסה. טובלים כל קרמבו בציפוי ומנערים קלות כך שעודפי הציפוי יטפטפו. שומרים בקופסה אטומה בקירור או בהקפאה.

* הכמות מספיקה ל-12 קרמבואים גדולים או 24 קטנים.

תגיות:קרמבו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il