
סנדוויץ' נשיקות עם קרם שוקולד חלב ולוטוסקינוח קטן ומתוק של סנדוויץ' מנשיקות מרנג עם מילוי של שוקולד חלב וממרח לוטוס קרמלי. התשובה הקלה למקרונים, לפחות מבחינת הלוק![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (70 מנות):
לקרם:
קישוט אפשרי:
אופן ההכנה:1מערבבים חלבונים, סוכר ומלח. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה. 2מקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות, לקבלת קצף יציב מאוד. אחרי כ-5 דקות הקצפה מוסיפים את אבקת הטרטר / הלימון. 3מזלפים עיגולים בקוטר 2.5 ס"מ. אם נוצרים שפיצים – מיישרים אותם באצבע רטובה. 4אם רוצים לקשט: מפזרים פירורי עוגיות לוטוס על המרנג. 5מייבשים את המרנג בחום של 90 מעלות במשך שלוש-ארבע שעות. בודקים שהמרנג יבש לחלוטין מבפנים. מצננים ושומרים בכלי אטום היטב. 6מכינים את הקרם: מחממים יחד בפולסים קצרים במיקרו שוקולד וממרח לוטוס. מערבבים היטב לקרם חלק. מניחים לקירור ומעבירים לשקית זילוף קטנה. 7סמוך להגשה מצמידים זוגות של נשיקות בעזרת מעט קרם. * אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> בשבוע שעבר הכנו קינוח שכבות של גבינה, לוטוס ושוקולד>> נשנוש קטן: עוגיות גבינה מלוחות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |