
המצרכים (8 מנות):להרכבת הקינוח:
לציפוי:
אופן ההכנה:1קולים את האגוזים על מחבת ברזל או בתנור, קוצצים גס, ומניחים בצד לקירור. 2מכינים את קרם הגבינה: טורפים את הגבינה, סוכר הווניל והסוכר. מקציפים את השמנת, מקפלים לתערובת הגבינה, ומחלקים את התערובת בין 3 קערות. 3מכינים את קרם השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר בזהירות במיקרוגל, מוסיפים לו כף תערובת גבינה מאחת התערובות, ומערבבים היטב. מאחדים עם יתרת הגבינה של אותה הקערה ומניחים בצד. 4מכינים את קרם הלוטוס: מחממים את ממרח הלוטוס כ-10 שניות במיקרוגל (מצננים אם הוא חם), ומערבבים עם תכולת הקערה השנייה. 5מכינים כוסות אישיות על מגש, ומפוררים לתוך כל אחת מהן שתי עוגיות לוטוס. 6מעבירים כל תערובת גבינה לשקית זילוף נפרדת - סה"כ 3 שקיות (ניתן להרכיב את המנה גם ללא שקית זילוף). 7מזלפים שכבה ראשונה מקרם השוקולד על העוגיות. 8מזלפים שכבה שנייה של קרם הלוטוס על שכבת השוקולד. 9מזלפים שכבה שלישית של קרם הגבינה על שכבת קרם הלוטוס. 10מכסים בניילון נצמד, ומצננים למשך שעתיים לפחות עד להגשה. לפני ההגשה מפזרים אגוזים או כל קישוט אחר שרוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |