
עוגת ביסקוויטים של פעםעוגת הביסקוויטים שאהבנו כשהיינו ילדים, בגרסה משודרגת עם עוגיות לוטוס וקרם בשלושה טעמים שונים: רגיל, לוטוס ושוקולדעמית דונסקוי|לוטוס| פורסם21/05/1414:24 ![]() צילום: כפיר חרבי, לוטוס |
המצרכים :לשכבת העוגיות:
לקרם הבסיס:
לקרם עוגיות הלוטוס:
לקרם השוקולד:
לציפוי השוקולד:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את החלב והקפה. טובלים עוגייה אחר עוגייה ומניחים זו ליד זו בתבנית מלבנית בגודל 20X25 ס"מ, עד שהתחתית מכוסה. 2קרם הבסיס: מקציפים את השמנת המתוקה. במהלך ההקצפה מוסיפים את החלב, הסוכר והפודינג ומקציפים לקצפת יציבה. מחלקים את הקצפת לשלוש קערות. 3לקרם הלוטוס: מוסיפים לאחת מקערות הקצפת את ממרח הלוטוס ומערבבים היטב לקבלת קרם חלק. 4לקרם השוקולד: שמים בכלי מתאים את השוקולד והשמנת וממיסים בהדרגה במיקרוגל עד שאפשר לערבב לקרם חלק. מוסיפים לקערת קצפת אחרת ומערבבים היטב. 5הרכבת העוגה: יוצקים על העוגיות שבתבנית את הקצפת (ללא תוספות) ומיישרים. טובלים עוד עוגיות בחלב ויוצרים מהן שכבה שנייה. יוצקים עליהן את קרם הלוטוס ומיישרים. מניחים עליו שכבה נוספת של עוגיות טבולות. יוצקים את קרם השוקולד. מניחים עליו שכבה רביעית ואחרונה של עוגיות. 6הציפוי: ממיסים בהדרגה במיקרוגל את השוקולד והשמנת, עד שניתן לערבב אותם לקרם אחיד. יוצקים על העוגה, מכסים אותה ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |