
חטיפי לוטוס בציפוי שוקולד מרירתשכחו מכל מה שאתם כנראה חושבים על קינוחים טבעוניים (ופרווה) ורמת המוצלחות שלהם, כי החטיף הזה, עם ממרח לוטוס ושיבולת שועל בציפוי שוקולד מריר ושברי עוגיות, הוא פשוט טעים בכל קנה מידה וגם קל להכנה. אהבנואולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם12/08/1508:12 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1בסיר על אש בינונית מחממים את כל המרכיבים למעט שיבולת השועל, תוך ערבוב קבוע, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. 2מוסיפים לסיר את כל שיבולת השועל בבת אחת, מערבבים היטב עד שהיא מתכסה מכל הצדדים וממשיכים לבשל תוך ערבוב 2-3 דקות נוספות. 3מעבירים את המסה לתבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר להשתמש בקופסת פלסטיק), משטיחים ומקררים, תחילה על השיש ואחרי זה במקרר, לפחות במשך שעתיים. 4לפני ההגשה מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד המריר, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק ומבריק. 5מוציאים את מסת החטיפים מהקירור, חותכים לריבועים או מלבנים, טובלים כל חתיכה בשוקולד המומס ומקשטים בשברי עוגיות לוטוס. 6שומרים בכלי אטום במקרר. הערות: * אם לא רוצים לקבל חטיפים מתוקים מאוד, אפשר להקטין את כמות הסוכר במתכון עד 1/2 כוס. * אפשר להחליף את שיבולת השועל הדקה בשיבולת שועל עבה. זמן הבישול בסעיף 2 יעלה ל-5-7 דקות. * אם לא חייבים מתכון טבעוני או פרווה, אפשר להחליף את השוקולד המריר שבציפוי בשוקולד חלב או שוקולד לבן. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן. >> בפעם שעברה הכנו סנדוויץ' לוטוס קוקוס קר, והיה כיף>> הכריך של סבתא מגיע לתל אביב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |