
ניו לוטוסעוגת גבינה אפויה קלאסית בסגנון ניו יורקי כמו שאנחנו אוהבים, שמקבלת טוויסט טעים של לוטוס גם בתחתית פריכה וטעימה וגם בציפוי מתוק, עשיר וחגיגי. אם אתם מחפשים כוכבת לשולחן החג הקרוב - יש מצב שמצאתםענבל לביא|mako אוכל| פורסם23/05/1707:35 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית עוגיות לוטוס:
למלית גבינה אפויה:
לציפוי ועיטור:
אופן ההכנה:1לתחתית עוגיות לוטוס: מחממים תנור ל-150 מעלות. מערבבים את חומרי התחתית ומשטחים על תבנית 24 ס"מ עם תחתית מרופדת בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה גדולה גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל וקמח. מוסיפים ביצים טרופות, אחת בכל פעם ומערבבים לבלילה חלקה. 3יוצקים לתבנית ואופים 80 דקות עד שהעוגה יציבה למראה. מכבים תנור ומניחים לעוגה להצטנן בתוכו חצי שעה, מצננים היטב בטמפרטורת החדר ומעבירים לקירור למשך הלילה. 4לציפוי ועיטור: מעבירים את ממרח הלוטוס לקערה ומחממים כ-15 שניות במיקרוגל כך שהופך נוזלי. יוצקים את הלוטוס על העוגה ומשטחים כך שנוזל מעט מהצדדים. 5מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף ומעטרים את העוגה סביב. מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |