אוכל
אוכל

בננה אפויה עם שוקולד ולוטוס

אחחח, כמה אהבנו את קינוח הבננה המטוגנת של ילדותנו, וכמה מעט ידענו אז על הצרבת שתלווה אותה ככל שנתבגר. אז לכל המתגעגעים, הנה גרסה משופרת לבננה המטוגנת - שנאפית בתנור ומתפנקת בשוקולד מריר וממרח לוטוס

|mako אוכל| פורסם07:21
בננה אפויה עם שוקולד ולוטוס  (צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל)
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל
Rating:3.9119reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 בננות גדולות, לא בשלות מדי
  • 20-30 גרם שוקולד מריר (לא חלבי), שבור לקוביות
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • פיסטוק קצוץ, להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-185 מעלות.

2שוטפים את הבננות (על קליפתן), מנגבים היטב ומעבירים לתבנית אפייה עמוקה. אופים 15-20 דקות, עד שהקליפה משחירה.

3מוציאים מהתנור, חותכים את הקצה בזהירות בסכין חדה ומעבירים את הסכין לאורך הקליפה עד שהיא נפתחת.

לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי

4מחלצים את הבננות בעדינות ומעבירים לצלחות הגשה אישיות.

5בעזרת סכין חדה חורצים חריץ לאורך כל בננה (לא חותכים עד הסוף), ומכניסים פנימה 3-4 קוביות שוקולד.

6ממיסים במיקרוגל את ממרח הלוטוס, ובעזרת כפית מזלפים מעל הבננות.

7מפזרים מעל פיסטוק קצוץ ומגישים, מומלץ עם כדור סורבה בצד.

* לגרסה לא פרווה ולא טבעונית אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il