אוכל
אוכל

פרלין טראפלס בקרם לוטוס ושברי עוגיות

פינוק קטן ומושחת שאמנם לוקח זמן להכין, אבל רוב הזמן הזה משמש לקירור. אם מכינים את הטראפלס האלו עם שוקולד מריר ולא עם חלב, הם אפילו כשרים ופרווה וטבעוניים

|לוטוס| פורסם11:09
פרלין טראפלס בקרם לוטוס ושברי עוגיות (צילום: בועז לביא, לוטוס)
צילום: בועז לביא, לוטוס
Rating:4.832reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (40 מנות):

לכדורים:

  • 1/2 צנצנת ממרח לוטוס
  • 1 כוס עוגיות לוטוס מפוררות לגודל פירורי לחם
  • 1 כוס שוקולד מריר גרוס דק (במעבד מזון או בפומפייה)
  • 1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים

לציפוי הראשון:

  • 300 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב (לגרסה לא פרווה)

לציפוי השני:

  • 1 כוס אבקת קקאו כהה

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל המרכיבים לתערובת אחידה. מגלגלים לכדורים קטנים ומקפיאים לשעתיים.

2ממיסים את השוקולד המריר וטובלים בעדינות כל כדור לוטוס בשוקולד. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומצננים במקרר כשעה.

3טובלים את הכדורים המצופים באבקת הקקאו ושומרים בקופסה סגורה במקפיא עד להגשה.

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il