
עוגת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), ג'לי ופירות יערמתכון לעוגת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) יפהפייה עם ג'לי ופירות - עוגת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) חגיגית במיוחד, גם במראה וגם בטעם
עמית דונסקוי
| לוטוס
| פורסם 07/05/15 15:19
צילום: בועז לביא, לוטוס
|
המצרכים :לבסיס (תבנית עגולה 24-26)
לעוגה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מרפדים את בסיס התבנית בנייר אפייה. 2 לבסיס: שמים את העוגיות במעבד המזון ומעבדים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת והשוקולד ומערבבים. מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים למקפיא עד שבלילת העוגה מוכנה. 3 לעוגה: מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. 4 יוצקים על הבסיס ומיישרים את פני העוגה. מאחסנים במקרר כשעתיים. 5 לציפוי: מערבבים את הג'לי עם המים הרותחים עד לקבלת נוזל שקוף. מצננים מעט. מניחים את פירות היער מעל העוגה ויוצקים את הג'לי, כך שיתפזר על פני העוגה כולה. מאחסנים במקפיא 4 שעות לפחות. 6 כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים לטמפרטורת החדר. פורסים ומגישים. * שומרים עד יומיים במקרר או עד שבועיים במקפיא.
|