
עוגתגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), ג'לי ופירות יערמתכון לעוגתגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)יפהפייה עם ג'לי ופירות - עוגתגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)חגיגית במיוחד, גם במראה וגם בטעםעמית דונסקוי|לוטוס| פורסם07/05/1515:19 ![]() צילום: בועז לביא, לוטוס |
המצרכים :לבסיס (תבנית עגולה 24-26)
לעוגה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מרפדים את בסיס התבנית בנייר אפייה. 2לבסיס: שמים את העוגיות במעבד המזון ומעבדים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת והשוקולד ומערבבים. מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים למקפיא עד שבלילת העוגה מוכנה. 3לעוגה: מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. 4יוצקים על הבסיס ומיישרים את פני העוגה. מאחסנים במקרר כשעתיים. 5לציפוי: מערבבים את הג'לי עם המים הרותחים עד לקבלת נוזל שקוף. מצננים מעט. מניחים את פירות היער מעל העוגה ויוצקים את הג'לי, כך שיתפזר על פני העוגה כולה. מאחסנים במקפיא 4 שעות לפחות. 6כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים לטמפרטורת החדר. פורסים ומגישים. * שומרים עד יומיים במקרר או עד שבועיים במקפיא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |