
עוגיות מוקה-שוקולד במילוי לוטוסעוגיות סנדוויץ' פריכות וטעימות, שמחוברות זו לזו בשכבה נאה של ממרח לוטוס. אם כבר פינוק - אז עד הסוףעמית דונסקוי|לוטוס| פורסם21/05/1417:04 ![]() צילום: כפיר חרבי, לוטוס |
המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים בנייר אפייה 3 תבניות. 2מקציפים את החמאה והסוכר למרקם קרמי. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, תוך כדי הקצפה. 3מנפים לקערה נפרדת את הקמח, הקפה, הקקאו והסודה לשתייה. מוסיפים לקערת המערבל ומערבלים קצרות בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים מעט, לפיזור. 4בעזרת שתי כפיות (או בכף אפייה, לצורה יפה במיוחד), מניחים תלוליות מהבצק בתבנית. שומרים על מרווחים ביניהן. אופים כ-15 דקות, או עד השחמה. מוציאים ומצננים. 5מורחים ממרח לוטוס (בכף או דרך שק זילוף) על מחצית מהעוגיות. סוגרים בעוגייה נוספת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |