
ארטיק יוגורט וממרח לוטוסשלגונים ביתיים קטנים וממזריים - שגם הילדים וגם ההורים יכולים ליהנות מהם מאוד. מכינים ב-20 דקות, ושומרים במקפיא לימי השרב שעוד מצפים לנועמית דונסקוי|לוטוס| פורסם02/07/1406:19 ![]() צילום: כפיר חרבי, לוטוס |
המצרכים (12 מנות):
לסירופ הסוכר:
לארטיקים:
אופן ההכנה:1מורחים את ממרח הלוטוס בכוסיות הפלסטיק, כך שיכסה חלק מהתחתית והדפנות. מעבירים את הכוסות למקפיא. 2הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהסירופ מסמיך. מניחים לצינון מלא. 3הארטיקים: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס סירופ סוכר ומערבבים בזהירות. יוצקים לכוסות, נועצים מקל בכל כוס ומקפיאים במשך לילה. מוציאים את הארטיקים מהכוסות (אפשר לצקת קצת מים חמימים על הכוסות, להקלת החילוץ) ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |