
קאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונהאיך הופכים קאפקייק פשוט לעשיר וחגיגי? מוסיפים לו שכבת ציפוי עשירה וטופינג של עוגיות מפוררות. חגיגהחן שוקרון|לוטוס| פורסם20/05/1411:04 ![]() צילום: דניה ויינר, לוטוס |
המצרכים (12 מנות):
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר (או משתמשים בעטרות נייר קשיחות כמו בתמונה). 2מכינים את הקאפקייקס: מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים מלח ומערבבים. 3מערבלים ממרח לוטוס, חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי ערבול. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם יוגורט ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 4ממלאים את תבנית השקעים בבלילה עד 3/4 הגובה בעזרת כף קפיצית לגלידה או 2 כפות. 5אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים. 6מכינים את הציפוי: מערבלים את כל החומרים במיקסר עם בלון הקצפה במהירות נמוכה לתערובת אחידה. מגבירים את המהירות ומקציפים כ-3 דקות לתערובת יציבה. 7מצפים כל קאפקייק בעזרת פלטה. לחילופין אפשר להעביר את הציפוי לשקית זילוף ולזלף מעל כל קאפקייק. מקררים 30 דקות להתייצבות, מפזרים פירורי עוגיות ומגישים. שומרים במקרר עד 3 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |